Ontwikkelingen in leder

de wereld verandert, Ropelli beweegt mee

Onderscheidend leer

Ropelli is continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends. Door de kennis en de ervaring in de branche weet Ropelli wat belangrijk is voor zijn klanten. “We houden ons intensief bezig met het zoeken naar nieuwe looks en nieuwe trends. Het is een wereld die ons enorm boeit. Onze kracht is dat we in een vroeg stadium nieuwe ‘richtingen’ signaleren en die vertaald in een product aanbieden aan onze klanten.” Ropelli weet hoe de hazen lopen in de wereld van leder en zitmeubels. “Het basis-materiaal van ons leder is afkomstig uit Europa,

Zuid Amerika, Zuid Afrika, India, Pakistan, Australië en Nieuw Zeeland. Door de intensieve samenwerking met meerdere looierijen beschikken wij over een grote verscheidenheid aan expertises. De juiste combinatie van looierij, ruwmateriaal en artikel is cruciaal. Het gaat er niet alleen om dat je een artikel maakt dat door de consument gewaardeerd wordt. Essentieel is dat onze leveranciers hun productie proces op orde hebben. Op dat vlak hebben we in het verleden al dure lessen betaald.

Die ervaring helpt ons nu bij het adviseren van onze klanten en het maken van de beste keuzes.”

Producenten van zitmeubelen kunnen zich onderscheiden met vormgeving en design. Maar het bekledingsmateriaal bepaalt ook voor een groot gedeelte de look. Ropelli streeft ernaar zijn klanten een extra tool in handen te geven waarmee zij zich kunnen onderscheiden. Er zijn ongekend veel mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search